Uitleg Canvassen – Business Model Canvas & Lean Canvas

Bekijk ons YouTube kanaal voor meer video’s!

Als je een bedrijf begint gaan de meeste mensen direct met je praten over een businessmodel, maar businessmodellen zijn vaak dik en veranderen eigenlijk heel weinig.

Daarvoor heb je tegenwoordig canvassen. Je hebt allerlei verschillende soorten canvassen en die canvassen die zorgen ervoor dat je eigenlijk heel makkelijk aan je eigen markt kunt aanpassen. We hebben het Lean Canvas en Business Model Canvas, we hebben allerlei partijen die er canvassen bij bedenken. Maar, wat uiteindelijk het meest belangrijke is, is dat het zorgt voor een direct contact met jouw markt. Dat je daarop je canvas direct aanpast zodat je kunt sturen binnen je bedrijf en een handvat hebt om door te pakken. Om jouw idee echt succesvol te maken in de markt waar jij het voor doet.

Bij Marktvalidatie.nl draait daar alles om, want zonder markt geen business.

Begin met marktvalidatie en verhoog je kans op slagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *