Uitleg Marktvalidatie

Bekijk ons YouTube kanaal met meer handige videos!

Uitleg Marktvalidatie

Marktvalidatie is eigenlijk zorgen dat jij weet dat datgene wat jij op de markt gaat zetten ook echt gaat verkopen. Want laten we heel eerlijk wezen, je zit er niet op te wachten dat jij al je tijd, je geld en je moeite investeert in iets waar je niet de vruchten van kan plukken.

Welkom bij marktvalidatie.nl, wij gaan met jou samen en heel praktisch aan de slag met jouw idee voor jouw product of dienst.

Wat leer je bij Marktvalidatie.nl?

Je leert hoe je je doelgroep aan kunt spreken, hoe je daar de juiste informatie uit kunt halen. Want gewoon een vraag stellen is niet voldoende. Hoe stel je een vraag, hoe zit dat in elkaar, waarom dan? Daar gaan we samen induiken, als je die dingen opgehaald hebt gaan we samen kijken hoe je dat kunt verpakken naar testversies van jouw product of dienst. Voordat je het helemaal moet bouwen, dat kan! Daar hebben we hele handige tools voor. Als je die inzet kun je heel snel en heel gericht leren van je doelgroep, wat ze wel willen, wat ze niet willen en waarvoor en hoeveel ze bereid zijn te betalen.

Daarnaast ga je bij Marktvalidatie aan de slag met je eigen coach, samen kijken wij, afhankelijk van het abonnement dat je kiest met regelmaat naar de uitkomsten die je hebt gehaald. Op die manier kunnen we precies bekijken welke stappen je moet zetten, welke informatie je daaruit kunt halen en wat je volgende stap gaat zijn.

Samen aan de slag!

Samen kunnen we deadlines stellen, kunnen we kijken waar je moet zijn en wanneer. Kan ik je verder helpen met de volgende stap, kan ik een stok achter de deur zijn of juist iemand die jou motiveert. Maar wel met maar één echte motivatie daaronder. Jouw markt, want bij marktvalidatie draait het uiteindelijk maar om één ding: “Zonder markt geen business.” Dus als jij een markt wil hebben op het moment dat jij dat idee, die droom, datgene wat jou bezighoudt echt neer wil zetten als iets waar jij je boterhammen mee gaat verdienen. Of, waarvan jij zegt daar ga ik de wereld mee veranderen, waarmee jij de hemel wil bestormen, ga dan aan de slag met Marktvalidatie.nl.

Wij helpen jou verder, we doen het samen, we doen het praktisch en we doen het vanaf nu!

Begin met marktvalidatie en verhoog je kans op slagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *